+31 (0) 527 620325 sales@luxetenten.com

   Safaritent

   Safaritent kopen bij Luxetenten.com , Leverbaar in diverse maten, kleuren en stoffen

    

   Safaritent

   Onze Safaritent is van uitzonderlijke kwalitatieve klasse en leverbaar in diverse kleuren en stoffen. Het frame gemaakt van gegalvaniseerd staal voor jarenlang gebruik is makkelijk om op te bouwen en af te breken. Wij kunnen ook uw huidige safaritent ombouwen naar onze Safaritent Woody

   Onze safaritenten worden standaard geleverd in 3 verschillende maten binnententen ( 5m x 5m / 5m x 7m en de 5m x 9m) de luifel is standaard 2 meter. Ook bieden wij u voor deze tenten onze bijpassende vloeren zodat weersinvloeden  geen invloed hebben op de vakantie van uw gasten. de vloer wordt minimaal 20 cm boven de grond geplaatst.

    

   Wilt u een safaritent kopen maak dan geheel vrijblijvend een afspraak en bezoek onze showroom te Emmeloord. U kunt ons dagelijks bereiken op 0527-620325

   Arrow
   Arrow
   Full screenExit full screen
   Shadow
   ArrowArrow
   Slider

   Specificaties

   Algemene specificaties, toepasselijk voor alle formaten (25, 35 en 45) De Safaritent is opgebouwd uit een stalen (vol bad) gegalvaniseerd frame. Daaronder hangt de binnentent, welke gemaakt is van speciaal behandeld polyester katoen van TenCate van 440g/m².

   Het dak wordt vervaardigd van een m² gecertificeerd PVC. Het ophang- en afspansysteem van al onze tenten is uniek. Nergens op de stof is er sprake van een zogenaamde “puntbelasting” en worden de krachten dus zoveel mogelijk verdeeld. Omdat we continu bezig zijn met innoveren kan de binnentent nu ook van de stof TenCate Campshield gemaakt worden, leverbaar in diverse kleuren. Deze stof heeft alle certificaten (zoals Britisch standaard), is de best verkrijgbare kwaliteit en de vezels in dit tentdoek zorgen voor extra veiligheid en duurzaamheid en daardoor is een langere levensduur gegarandeerd. Voordat wij de binnententen maken, wordt de stof getest op de waterbestendigheid (waterkolom bepalen) en trek- & scheursterkte. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat wij echte “all season” tenten leveren.

   Geïsoleerde Safaritent

   Uw verhuur seizoen verlengen of met warme dagen een koeler verblijf? Dit is mogelijk. Vanaf januari 2016 kunt u Luxetenten.com  ook terecht voor een geïsoleerde safaritent. naast het isoleren van de vloer kunnen wij nu ook de binnentent geïsoleerd uitvoeren. De binnentent wordt voorzien van 3 lagen de buitenste laag is onze standaard canvas daartussen een laag isolatie en aan de binnenkant weer canvas.

   Plattegrond

   Andere indelingen ook mogelijk

   Safaritent 25

   • Totale afmeting: 40m²
   • Binnentent dimensies: 5 x 5 m
   • Geschikt voor 4 – 5 personen
   • Inclusief veranda 20 m²

   Klik op de afbeelding om de te vergroten

   Safaritent 35

   • Totale afmeting: 50m²
   • Binnentent dimensies: 5 x 7 m
   • Geschikt voor 5 – 6 personen
   • Inclusief veranda 20 m²

   Klik op de afbeelding om de te vergroten

   Safaritent 45

   • Totale afmeting: 60m²
   • Binnentent dimensies: 5 x 9 m
   • Geschikt voor 6 – 8 personen
   • Inclusief veranda 20 m²

   Klik op de afbeelding om de te vergroten

   Contact over onze Safaritent

   Onze Safaritent is van uitzonderlijke kwalitatieve klasse