Ons verhaal

Van ‘ik ga toch niet naar een camping!’ naar ‘zo wil ik wel kamperen!’, daarmee ontstond het idee van Luxetenten in 2009. Glamping was in die tijd nog nauwelijks bekend, de vraag naar dergelijke tenten was net begonnen. Het concept van de luxe tent met eigen sanitair, voldoende kookruimte en alle comfort van thuis sloeg onmiddellijk aan. Al snel hingen er campinghouders aan de lijn en niet veel later stroomden de eerste orders binnen.

Het werd duidelijk dat er een grote kwaliteitsslag gemaakt moest worden en in samenwerking met TenCate ontwikkelde Luxetenten.com een canvas safaritent. Een tent die bestand is tegen de Europese weersinvloeden en welke jarenlang tijdens alle seizoenen buiten opgesteld kan blijven staan. Inmiddels is de collectie Safaritenten uitgegroeid naar meer dan 12 verschillende modellen.

Verreweg de meeste safaritenten vinden hun weg naar het buitenland, naar alle populaire vakantielanden in Europa, maar ook export naar de Verenigde Staten, China, Afrika, Australië en Nieuw-Zeeland. Inmiddels staan onze Safaritenten en Lodges in meer dan 43 verschillende landen opgesteld. Hiervoor reizen vele teams van opbouwspecialisten de hele wereld over.

Luxetenten.com voert alle Safaritenten en Lodges uit in de juiste “Glamping” setting middels stoer steigerhouten meubilair inclusief vloer, sanitair en styling. Daarnaast is maatwerk altijd mogelijk. Luxetenten.com is toonaangevend op het gebied van innovatie en ontwikkeling. Wij streven ernaar om ieder jaar een nieuw model tent te introduceren en trendsettend te blijven. 

Alle safaritenten worden in eigen beheer geproduceerd en ook de bijbehorende meubelen worden in onze eigen werkplaats gemaakt. Daarmee bieden wij geheel verzorgde Safaritenten en Lodges van verkoopadvies tot installatie. Om de buitenlandse recreatiemarkten goed te bedienen maakt Luxetenten.com gebruik van een netwerk van lokale agenten en distributeurs.

Sinds december 2016 is Luxetenten.com gevestigd in een ruim pand van 12.000 m2 waar alle activiteiten onder één dak zijn samengebracht én waar al onze modellen vanaf oktober 2017 in een grote showroom staan opgesteld. Met een team van 140 personen (in het hoogseizoen) werken wij aan het ultieme Glamping gevoel.

Ons team

Sales

Ivo van der vlis

Eigenaar & CEO

Patrick Damen

Glamping Specialist

Dirk–Jan Veldwachter

Commercieel Manager

Marcel Boot

Manager Buitendienst

Arjan de Munnik

Commercieel Medewerker

Hedwig van der Weg

Marketing Specialist

Bill Kluwen

Hoofd Werkplaats/Designer

Benny Haagsma

Magazijn/Inkoop Manager

Anko de Boer

Hoofd Magazijn

Mark Bruintjes

Administrateur

Anita Stel

Administratief Medewerkster

Sven Lassche

Trainee

Hans van der wind

Eigenaar

Marcel Verhoeven

HR-manager

Giovanni Fabio

Sales Director Azië en het Midden-Oosten

Libbe Fennema

Logistiek Manager

Onze agents

Monique de Vos

Agent Luxetenten.com France

Michel Ramos

Owner Sunairlodge France

Günter Springer

Owner Naturwagen Germany

Ralph Koens

Agent Luxetenten.com Spain

Gil Atance

Owner Casarbol Spain

Judit Casas Rust

Owner Casarbol Spain

Marleen Hoek

Agent Luxetenten.com Italia

Onze distributeurs

Casárbol

Spain

Quinta Japonesa

Portugal

Sunair Lodge

France

GlamXperience

Australia

Safaritents NZ

New Zealand

Tenteprestige

Nieuw-Caledonië

Exclusieve kwaliteit, uniek in zijn soort

Wereldwijd dealernetwerk

Persoonlijk advies
op maat