+31 (0) 527 620325 sales@luxetenten.com

   Woody Junior

   Stoere Safari slaaptent bij Luxetenten.com. Ideaal voor o.a. trekkerstent of festivals

    

   Woody Junior

   De Junior is een populaire safaritent in het uitgebreide assortiment van Luxetenten.com! Deze safaritent met afmetingen van 2,80m x 3.00m is zeer geschikt als trekkerstent, als extra slaapaccomodatie of voor festivals.  Ideaal is de stahoogte binnen in de tent waardoor 2 volwassenen ruimte en luxe ervaren.

   Met zijn stoere robuuste houten frame past hij perfect bij de de serie luxe safaritenten. Ook voor het onderbrengen van grote groepen, in combinatie met een algemene recreatietent, is de slaaptent een aanvulling op uw camping/terrein.

   Uitgevoerd met een stevige vloer en een veranda met luifel staat deze tent garant voor menig romantische zomeravond. In onze showroom is de Junior te bewonderen op een verrijdbare ondervloer

   Wilt u een safaritent kopen maak dan geheel vrijblijvend een afspraak en bezoek onze showroom te Emmeloord. U kunt ons dagelijks bereiken op 0527-620325

   Specificaties

   Deze safaritent met afmetingen van 2,80m x 3.00m. Er is een ideaal stahoogte voor volwassenen en de tent is voorzien van stevige vloer en veranda met luifel.

    

   Plattegrond

   Andere indelingen ook mogelijk

   Junior

   • Totale afmeting: 12 m²
   • Binnentent dimensies: 2,8 x 3 m
   • Geschikt voor 2 personen
   • Inclusief veranda 4 m²

   Klik op de afbeelding om de te vergroten

   Contact over onze Junior

   Onze Safaritent is van uitzonderlijke kwalitatieve klasse