even voorstellen

We willen jullie graag voorstellen aan onze nieuwe collega! Giovanni Fabio. 

Giovanni zal bij Luxetenten.com gaan werken als Sales Director in Azië en het Midden-Oosten dit zal hij gaan doen via zijn kantoor in Singapore. Giovanni is Italiaans en woont al bijna 15 jaar in Singapore. Hij heeft al meer dan 30 jaar ervaring bij internationale bedrijven en voornamelijk in Europa, Zuid-Amerika en Azië.

Giovanni startte zijn internationale carrière bij een Zwitsers beveiligingsbedrijf als systeemingenieur en groeide door tot projectmanager met een focus op zuid/noord Europa en zuidoost Azië.

Na het behalen van zijn bachelor bedrijfskunde begon hij zijn sales- en marketingcarrière bij een Zwitsers ICT-bedrijf, met een focus op Zuid-Europa en Zuid-Amerika. In 2005 verhuisde Giovanni naar Azië om de verkoop en operationele kantoren in Singapore en Kuala Lumpur op te zetten, te leiden en vervolgens uit te breiden. Na enkele succesvolle jaren kwam Giovanni in de luchtvaartmarkt terecht bij een Nederlands bedrijf. Hier werd hij Aziatische regionale business development manager.

Op 1 mei 2019 heeft Giovanni zich aangesloten bij Luxetenten.com als de Aziatische regionale verkoopmanager. Met deze stap breidt Luxetenten.com haar markt uit naar de groeiende Glamping markt in zuidoost Azië.